Spárga feketeerdei sonkába tekerve

2010-05-09

sponsored links

Ez a spárga már fele annyiba került, mint a múltkor, és még mindig csak csökken az ára, aztán meg már megint nem lesz. Úgyhogy gyorsan kell enni, mindenféle változatban, mert vége lesz a szezonnak!

Mi általában így esszük a spárgát, mert így a legegyszerûbb, leggyorsabb elkészíteni és nagyon finom. Csak megmosom a spárgát, levágom az alsó fásabb részt, utána zöldséghámozóval kicsit fentebb is megpucolom. Aztán zubogó vízbe dobálom és kb. 10 perc alatt készre fõzöm õket. Egy doboz tejfölbõl, két nagy evõkanál majonézbõl és egy lapos evõkanál mustárból keverek hozzá mázat. Egy csipet borsot is õrölök bele.

A kész spárgákat feketeerdei sonkákba tekerem és leöntöm a tejfölös szósszal.

Aztán már esszük is! Pirítóssal!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... egykiskonyha.blog.hu/2010/05/09/sparg...

sponsored links

Keres?s