Spárga, burgonya, zsendice
sponsored links
Miniatûr apró szemû újburgonya. Spárga. Újhagyma. Olívaolaj. Reszelt citromhéj. Petrezselyem. Menta. (a menta jól megy a spárgához!) Pár csepp spárgaecet (Gegenbauer. Tudom. Lehet más is.) Tetején ZSENDICE! Sándor Tamás féle. (Zsendicétõl kész vagyok, már két éve is ez tetszett a legjobban a dolgai közül, nem mondhatja senki, hogy nem vagyok következetes, most Sarki Fûszeresnél lõttem, de résen kell ám lenni, mert elkapkodja a tisztelt környék, pont tegnap érkezett, mázlim volt.) Itt szépen le van írva, hogy mi ez, meg a készítõjénél is, a legjobb ricottával vetekszik, lágy, krémes, édes-sós, zsendice, ó zsendice...
Langyos, spárgás burgonyasaláta zsendicével
Hozzávalók (2 kis adag)
25dkg apró szemû burgonya, vagy újburgonya
25dkg (fél csomag) spárga
1 csomag újhagyma
2 evõkanál olívaolaj
1 citrom reszelt héja
fél csokor petrezselyem, finomra aprítva
fél csokor menta, finomra aprítva
pár csepp fehérborecet (vagy spárgaecet)
10dkg zsendice
A sütõt elõmelegítjük 200C fokra. A burgonyát megmossuk, és konyhai papírtörlõvel teljesen szárazra itatuk...