Spárga, burgonya, zsendice

2011-04-28

sponsored links

Miniatûr apró szemû újburgonya. Spárga. Újhagyma. Olívaolaj. Reszelt citromhéj. Petrezselyem. Menta. (a menta jól megy a spárgához!) Pár csepp spárgaecet (Gegenbauer. Tudom. Lehet más is.) Tetején ZSENDICE! Sándor Tamás féle. (Zsendicétõl kész vagyok, már két éve is ez tetszett a legjobban a dolgai közül, nem mondhatja senki, hogy nem vagyok következetes, most Sarki Fûszeresnél lõttem, de résen kell ám lenni, mert elkapkodja a tisztelt környék, pont tegnap érkezett, mázlim volt.) Itt szépen le van írva, hogy mi ez, meg a készítõjénél is, a legjobb ricottával vetekszik, lágy, krémes, édes-sós, zsendice, ó zsendice...

Langyos, spárgás burgonyasaláta zsendicével

Hozzávalók (2 kis adag)

25dkg apró szemû burgonya, vagy újburgonya

25dkg (fél csomag) spárga

1 csomag újhagyma

2 evõkanál olívaolaj

1 citrom reszelt héja

fél csokor petrezselyem, finomra aprítva

fél csokor menta, finomra aprítva

pár csepp fehérborecet (vagy spárgaecet)

10dkg zsendice

A sütõt elõmelegítjük 200C fokra. A burgonyát megmossuk, és konyhai papírtörlõvel teljesen szárazra itatuk...



Folytats a blogon ... chiliesvanilia.blogspot.com/2011/04/s...

sponsored links

Keres?s