Spenótos tortácskák
sponsored links
A spenót a legkorábbi friss zöldség. Igazi tavaszhírnök, hiszen tél vége felé már megjelenik a piacokon, és harsogó zöld színével felélénkíti a standok kínálatát, hirdeti a tavasz közeledtét. A spenót, legyen az tenyérnyi, húsos, hólyagos levelû, ovális vagy apróbb levelû, csokros, sötét-, vagy világoszöld színû, aki szereti a tavasz végéig készíthet belõle változatos, friss ételeket. Használhatjuk levesekhez, mártásokhoz, tésztaételekhez, köretekhez, salátákhoz. Elõnyére írható, hogy könnyen elkészíthetõ, jól emészthetõ, kalóriában szegény, ellenben vitaminokban gazdag.
Ezekkel a mutatós, ízletes tortácskákkal meglephetjük spenótkedvelõ vendégeinket, készíthetjük sör-, vagy borkorcsolyaként, de magunkat és családtagjainkat is kényeztethetjük vele ebédre, vacsorára kínálva. A torta alapja vajas linzertészta...
Ezekkel a mutatós, ízletes tortácskákkal meglephetjük spenótkedvelõ vendégeinket, készíthetjük sör-, vagy borkorcsolyaként, de magunkat és családtagjainkat is kényeztethetjük vele ebédre, vacsorára kínálva. A torta alapja vajas linzertészta...