Spenótos tagliatelle
sponsored links
A tagliatelle spenótos változata, mint minden egyszerû tésztaétel 30 percen belül elkészíthetõ. Tálalhatjuk zsúfolt hétköznapokon ebédként, vacsoraként, de egy ünnepi menüsor ételeit is gazdagíthatja. A spenót elõfõzve (blansírozva), medvehagyma pestóval ízesítve kerül a tésztára.
Bor tipp: Bõsz Adrián Szekszárdi Rajnai Rizling 2008
Hozzávalók: két adaghoz 25-30 dkg tagliatelle, 30 dkg spenót, 2-3 evõkanál medvehagyma pesto, 6-8 dkg füstölt szalonna, 1,5 evõkanál olívaolaj, só, frissen õrölt bors.
A recept folytatása a Pécsi Borozó oldalán olvasható.Bor tipp: Bõsz Adrián Szekszárdi Rajnai Rizling 2008