Sonkával - sajttal töltött pulyka- vagy csirkemell

2010-11-07

sponsored links

 

Hozzávalók 6 - 8 személyre:
?                            8 db filézett csirkemell (ez egyenl?  4 db csontos csirkemellel), vagy pulykamell,
?                            8 szelet vékony gépsonka,
?                            8 szelet vékony trappista sajt, (lehet reszelt is),
?                            só ízlés szerint,
?                            tojás, liszt, zsemlemorzsa
Elkészítés:


1. A hússzeleteket gyengéden kikloppfoljuk, majd besózzuk
2. 15 perc állás után a szeleteket megtöltjük, azaz a szeletekre ráterítünk l szelet gépsonkát + l szelet sajtot, majd óvatosan feltekerjük
3. A feltekert göngyölegeket lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva b? forró olajban, közepes h?mérsékleten kisütjük. Nem kell félni, nem esik szét és nem folyik ki a sajt sem! Javaslat: sütésnél a göngyöleget úgy tegyük az olajba, hogy a hús széle alulra kerüljön, esetleg a biztonság kedvéért húst?vel vagy fogpiszkálóval megt?zzük!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... mindmegettem.blog.hu/2010/11/07/sonka...

sponsored links

Keres?s