Sonkás palacsintatekercs
sponsored links
Ma kivégeztem a húsvéti maradékokat.Végre visszatérhetek a "lájtosabb" reggelikhez, mert ez a sonka-tojás-kalács-torma variáció túlságosan is a kedvencem, és nehezen tudom kontrollálni a mennyiséget. A mai ebéd a reggeli maradékokból készült.
Készítettem egy sonkás-tojásos-sajtos palacsintatekercset, amit felszeleteltem és a szeleteket bepaníroztam. Hozzá a maradék ecetes tormából egy gyors tejszínhabos szószt készítettem. A tekercseknek csak a felét paníroztam be, a maradékot sütõpapíros tepsibe fektettem, reszelt sajtot szórtam rá, és a sütõben átsütöttem.
A végeredmény meglepõen finom lett, mert a külsõ palacsintaréteg kicsit ropogósra sült, míg a belseje puha és lágy maradt az olvadt sajt miatt. Eszembe is jutott, hogy egy salátával kiváló elõétel, vagy melegszendvics helyett jó kis vendégváró lehetne belõle.Tovább a recepthez>>>