Sonkakrémes palacsintatorta
sponsored links
Ismerem magunkat, tudom, hogy elég volt a sonkából, legalábbis natúron, tojással. De idén szándékosan többet fõztem, mert tervben volt egy Anyósom féle sonkás tészta a maradékból, de végülis csak simán darált sonkaként végezte a maradék. Ma az alábbi palacsinta lett belõle, de még biztosan lesz melegszendvics is, aztán még ki tudja mi.
Sonkakrém
Hozzávalók:
20 dkg füstölt fõtt sonka (CH 0,2g)
10 dkg tejföl (CH 3,8g)
1,5 dl tejszín (CH 9,0g)
5 dkg reszelt parmezán sajt (CH 0,8g)
5 dkg reszelt trappista sajt (CH 0,8g)
õrölt bors (CH 0,0g)
1 kisebb paradicsom (5 dkg - CH 2,0g)
5 db palacsinta (CH 106,0 g)
Kevés vaj a forma kikenéséhez
A paradicsom, a trappista sajt és a palacsinták kivételével a többi hozzávalót a késes robotgéppel krémesre keverjük...