Sonk?s sajtos palacsinta
sponsored links
Hozz?val?k:
szem?lyenk?nt 2-3 palacsinta, 20
dkg f?st?lt sonka (lehet m?s is), 25 dkg reszelt sajt, 3 ev?kan?l tejf?l, 2
cikk fokhagyma, ?r?lt bors, s?, 3 toj?s, liszt, zsemlemorzsa, olaj.
Elk?sz?t?se:
A palacsint?kat megkenj?k a
tejf?lben elkavart z?zott fokhagymakr?mmel, r?helyezz?k a sonkaszeleteket, b?ven
megsz?rjuk reszelt sajttal, kiss? megborsozzuk, majd ?sszehajtjuk. A toj?sokat
kev?s s?val ?s borssal f?szerezz?k, j?l felverj?k. A t?lt?tt palacsint?kat
lisztbe, toj?sba ?s zsemlemorzs?ba forgatjuk, majd forr? olajban megs?tj?k.
Reszelt sajttal megsz?rva forr?n t?laljuk.
Tipp: friss sal?t?t is
k?n?lhatunk mell?, kiv?l? vend?gv?r? finoms?g.