Smores torta
sponsored links
Hozz?val?k: 20 dkg m?lyvacukor, 20 dkg ?tcsokol?d?, 10 dkg h?ztart?si keksz, 10 dkg vaj, 10 dkg erdei mogyor?, 5 dkg mazsola, 1 ev?kan?l v?z; tetej?re: 20 dkg tejcsokol?d?, 1 ev?kan?l olaj.
Elk?sz?t?se: A m?lyvacukrot a vajjal ?s a v?zzel v?zg?z f?l?tt felolvasztjuk. Hozz?adjuk az ?tcsokol?d?t ?s tov?bb kavargatjuk, addig am?g a csokol?d? is megolvad. Ezut?n elvessz?k a t?zhelyr?l ?s belekavarjuk a darabokra t?rt kekszet, a mazsol?t ?s az ?p mogyor?t. Az eg?szet j?l ?sszeforgatjuk. Egy k?zepes m?ret? j?nait kib?lel?nk frissen tart? f?li?val ?s beleegyengetj?k az ?dess?get. H?t?szekr?nyben hagyjuk megdermedni. A tetej?re sz?nt csokol?d?t v?zg?z f?l?tt az olajjal egy?tt megolvasztjuk ?s az ?dess?g tetej?re sim?tjuk ?s hagyjuk ?jra megdermedni.