Shiitake gomba királyrákkal rizstésztán tálalva

2010-05-22

sponsored links

30 dkg shiitake gomba (friss)

maréknyi királyrák

rizstészta

fõzõtejszín

só, bors, petrezselyem

olívaolaj

Fõzõedényben felhevítünk egy kevés olívaolajat, rátesszük a shiitake gombát felöntjük kb. 2 dl fõzõtejszínnel és pároljuk, mikor kezd megpuhulni a gomba, hozzátesszük a királyrákokat is. Ízesítjük sóval, frissen õrölt borssal. Kifõtt rizstésztával tálaljuk, tölgysalátával vagy friss apróra vágott friss petrezselyemmel díszítjük.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... granatalma.blog.hu/2010/05/22/shiitak...

sponsored links

Keres?s