Savanyú káposztában sült csirkecombok

2014-02-10

sponsored links



Hozzávalók: 4 csirkecomb, 1 kg savanyított káposzta, 1 hagyma, 2 dl paradicsomlé, 2 evõkanál olaj, só, bors, fûszerpaprika, borsikafû; a tálaláshoz: 2 dl tejföl

Elkészítése: A konyhakész csirkecombokat bedörzsöljük sóval, borssal meg fûszerpaprikával. A káposztát vékony csíkokra vágjuk, ha nagyon savanyú, átmossuk. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Félrehúzzuk, megszórjuk a fûszerpaprikával, borssal, szárított borsikafûvel meg kevés sóval, hozzáadjuk a vágott káposztát meg a ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2014/02/sa...

sponsored links

Keres?s