Saláták színesben
sponsored links
A dolgozó nõknek sok leveles zöldséget kell enni. Így olvastam valahol. Hogy miért, nem tudom, de azóta elõszeretettel salátázok. Mindenféle színben. Természetesen a fõ alapanyag a saláta, emellett szeretem a kelkáposztát, mert soha nem keserû, nagyon finom, enyhe íze van. Aztán jöhet minden, ami van: maradék húsok sülve vagy fõve, hidegen, sajt, túró, néha tofu, halkonzerv, babkonzerv, piros hagyma, piros káposzta, olajbogyó, öntetnek pedig natúr kefir, és elmaradhatatlan a zöldfûszeres ételízesítõ.
1. Fõtt marhahúsos saláta
Egy kis húslevesbõl maradt fõtt hús, piros káposzta, tofu, saláta, öntetnek kefir.
2.Nyers káposzta, néhány csík füstölt lazac, pár szelet nyers cékla, majonéz és diódarabok.
3. Saláta, zöldpaprika, tonhalkonzerv (darabos), konzervbab és piros hagyma karikára vágva. Öntet a konzerv leve egy kis citromlével felhígítva.
1. Fõtt marhahúsos saláta
Egy kis húslevesbõl maradt fõtt hús, piros káposzta, tofu, saláta, öntetnek kefir.
2.Nyers káposzta, néhány csík füstölt lazac, pár szelet nyers cékla, majonéz és diódarabok.
3. Saláta, zöldpaprika, tonhalkonzerv (darabos), konzervbab és piros hagyma karikára vágva. Öntet a konzerv leve egy kis citromlével felhígítva.