Sajttal töltött csirkemell rántva - most Tex Mex, olaszos és gombás
sponsored links
Óriási sikert aratott a családban a legutóbbi sajttal töltött csirkemell bõségtálam
úgyhogy nem váratott magára sokáig az ismétlés. Természetesen újabb töltelékek kerültek terítékre, egyszerûek mégis izgalmasak, ahogyan tõlem már megszokott.
A fél csirkemelleket két egyforma vastagságú szeletre vágtam, két fólia között nagyon óvatosan 2-3 mm vastagra klopfoltam. Kis fólia darabokkal választottam el õket, amikor egymásra helyeztem, hiszen, amíg elkészültek a töltelékek, addig mentek vissza a hûtõbe.
Gombás töltelék: 3 nagyobb fej apróra vágott barna csiperkét egy evõkanál finomra aprított édes hagymával vajon megpirítottam, majd megszórtam frissen õrölt Himalája sóval, színes borssal és finomra vágott petrezselyemzölddel. Amikor kihûlt, 2-3 dkg ...