Sajtos-tejsz?nes pog?csa

2018-08-16

sponsored links

Marad?k feldolgoz? ?zemm?dba kapcsoltam. Ez mindig ?gy t?rt?nik, amikor m?r egy gyufasz?lat sem tudok bedugnia h?t?mbe. ?gy gyorsan ?sszedobtam ezt a pog?cs?t, amihez csak n?h?ny dologra volt sz?ks?gem. 



Hozz?val?k a t?szt?hoz:
  • 25 dkg mascarpone
  • 1,5 dl 30%-os habtejsz?n
  • 40 dkg f?lfog?s liszt
  • 1 tk s?
  • 7 g instant ?leszt?


A tetej?re:
  • magok
  • reszelt sajt
A t?szt?t ?sszegy?rtam robotg?pben, majd folpackba csomagolva a h?t?be tettem 2-3 ?r?ra.

A pihentetett t?szt?t enyh?n lisztezett fel?leten kiny?jtottam kb. 1,5 cm v?konyra, tetej?t beirdaltam k?ssel, kiszaggattam ?s s?t?pap?ros tepsibe ?ll?tottam f?l ?r?t kelni. K?zben a tetej?t megkentem marad?k toj?sfeh?rj?vel (de szerintem tejf?l, tejsz?n is ugyanolyan j? lehet). Megsz?rtam magokkal , illetve reszelt cheddar sajttal. 
180 fokos s?t?ben alul-fel?l/  h?l?g kever?sen 20 perc alatt megs?t?ttem. 
Nagyon finom, k?v?l roppan, bel?l l?gy, puha. 
A blogban k?z?lt receptjeim, fot?im kiz?r?lag az ?r?sos beleegyez?sem ut?n k?z?lhet?k m?s oldalakon. Ez al?l kiv?telt k?peznek azok a weboldalak, ahol nem k?zlik az eg?sz ?r?st, csak els? sorait, folytat?s?rt pedig a blogomra kattint az olvas?.

Folytats a blogon ... evinenikulinariskalandozasai.blogspot...

sponsored links

Keres?s