Sajtos rakott karaj gombával

2010-05-30

sponsored links

Hozzávalók: 0.5kg karaj, 1kg csiperke gomba (vagy bármely más ehetõ erdei gomba), 1db vöröshagyma, 3db paradicsom, 20dkg sajt, 15dkg füstölt szalonna, 1 csokor friss petrezselyem, olaj.

Elkészítése: a karajt felszeleteljük, vékonyra klopfoljuk, befûszerezzük és elõsütjük. A vöröshagymát felkarikázzuk és a gombával kevés olajba megpároljuk, majd egy magasabb tepsibe rétegelve beletesszük az elõsütött húst, a hagymás gombát és a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnát. A tetejére ráöntjük az elõsült hús szaftját, ráhelyezzük a karikákra vágott paradicsomot és kb. 35-40 percig sütjük, majd ráreszeljük a sajtot és visszatesszük a sütõbe míg a teteje megpirul. Tálaláskor petrezselyem zölddel díszítjük.



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/GbHamiAvagyAz...

sponsored links

Keres?s