Sajtkrémmel töltött füstölt lazactekercs.

2013-01-02

sponsored links


Elkezdõdött egy új év, és ezzel végére értünk a sokszor a gyomrunkat is igencsak megterhelõ, nagy ünnepi evés-ivásnak. Ilyenkor gondolom sokan megfogadják, persze velem együtt, hogy ebben az évben egészségesebb ételeket fogunk fõzni, és enni. Azért ezt elég nehéz betartani, de nem lehetetlen. Nálunk pl. az év utolsó hónapja szinte csak a süteményekrõl szól, januárban aztán ennek vége szakad, és sokkal ritkábban sütök majd. Megpróbálok minél több salátát, és egészségesebb ételt fõzni. Most viszont még azt a néhány receptet szeretném megosztani, melyek az ünnepi asztalra kerültek. Elsõként jöjjön ez a sajtkrémmel töltött füstölt lazactekercs, melyet 24.-én elõételként tálaltam fel. A szintén lazacos-maskarponés krémmel töltve, igazi ínyencség volt, melyet finom pezsgõvel öblítettünk le.

Hozzávalók:

szeletelt füstölt lazac
füstölt lazac olajos lében
mascarpone
tejföl ...

Folytats a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2013/01/s...

sponsored links

Keres?s