Sajtkrémleves levesgyönggyel

2014-01-10

sponsored links


   Fincsi sajtkrémlevest készítettem ma.
   Jól esett a nagy tüzelõ pakolás után. 


Hozzávalók: 2 adag

  • 10 dkg tömlõs natúrsajt
  • 5 dkg trappista
  • 1 leveskocka
  • 1 dl fõzõtejszín
  • fél ek liszt
  • késhegynyi kurkuma
  • levesgyöngy
  • petrezselyemlevélkék



A leveskockát felfõzzük 3 dl vízzel, majd beleadjuk a sajtokat.
Lassan fõzzük amíg felolvadnak, majd a tejszínnel és a levesbõl kivett lével ,liszttel besûrítjük.
Picike kurkumával szinesítettem, és levesgyönggyel, petrezselyemmel tálaltam.


Folytats a blogon ... konyha-labor.blogspot.com/2014/01/saj...

sponsored links

Keres?s