Sajtkr?mes t?lt?tt gomba
sponsored links
Kr?mes-ropog?s t?lt?tt gomba, ?zkavalk?d h?s n?lk?l
?Sokszor semmi kedvem h?st enni, ilyenkor a legjobb megold?s az ilyen-olyan t?lt?tt z?lds?g.?
Aki ismer, tudja, mennyire szeretem a sajtokat, ha lehetne, csak ezen ?ln?k :)
Sz?val nemr?g megt?lt?ttem p?r gy?ny?r? portobello gomb?t n?h?ny ev?kan?l extra kr?mes t?ltel?kkel, s?t?ben megs?t?ttem ?s ropog?s-paradicsomos k?rettel t?laltam.
Nagyon finom lett, pr?b?lj?tok ki!?
?
Sajtkr?mes t?lt?tt gomba
?
Hozz?val?k 4 f?re:
16-20 db nagyfej? barna csiperke (m?rettett?l f?gg?en)
2 t?ml?s sajt
15 dkg cottage cheese
1 csokor petrezselyem
S?, frissen ?r?lt bors
8 szelet bacon
1 nagy lilahagyma
P?r ek tejf?l (elhagyhat?)
3 ek olaj
15 dkg reszelt sajt
?
A cottage cheese-t ?sszenyomkodjuk a sajtkr?mmel, belekeverj?k az apr?ra v?gott petrezselymet.
A bacont ropog?sra s?tj?k, pap?rt?rl?re szedj?k. A gomb?k t?nkj?t kit?rj?k, a hagym?val egy?tt apr?ra v?gjuk. A bacon zs?rj?n el?sz?r a hagym?t s?tj?k meg, majd mehetnek hozz? a gombat?nk?k is. Ha langyos, ?sszekeverj?k az ?sszet?rdelt bacon-nel ?s a sajtkr?mmel. Ha t?l sz?raznak ?rezz?k, kev?s tejf?lt m?g keverj?nk hozz?, ?zl?s szerint s?zzuk ?s borsozzuk.
Egy t?z?ll? t?lat, amiben minden elf?r, enyh?n kiolajozunk. A gomb?kat megs?zzuk, a t?nk hely?vel felfel? belefektetj?k. Megt?ltj?k a sajtkr?mmel, egy nagy csipet reszelt sajtot helyez?nk a tetej?kre.
200 fokon 20-30 percig s?tj?k, m?g a sajt kicsit megbarnul a tetej?n.
Sal?t?val ?s paradicsomos rizzsel fogyasztottuk.
Ha tetszett ez az ?r?s, csatlakozz hozz?m a?Facebookon?is tov?bbi receptek?rt, tippek?rt, ?rdekess?gek?rt!
?
?