S?rgabors?-kelk?poszta egyt?l
sponsored links
Hozz?val?k:
40 dkg s?rgabors?
5 gerezd fokhagyma
1 tk. pirospaprika
1 fej v?r?shagyma
2 ek. olaj
1 l v?z
vegeta, s?
1/4 kelk?poszta
1 nagyobb s?rgar?pa - opcion?lis
1 nagyobb krumpli - opcion?lis
3 ek. liszt, v?z - a r?nt?shoz
Elk?sz?t?s:
A s?rgabors?t el?z? este ?tv?logatjuk ?s be?ztatjuk. M?snap olaj ?s ugyanannyi v?z kever?k?n a felapr?tott hagym?t ?s fokhagym?t megp?roljuk. A kelk?poszt?t megmossuk ?s nagyon apr? cs?kokra v?gjuk. A r?p?t, krumplit megh?moz?st k?vet?en felkock?zzuk. Amikor megpuhult a hagyma, r??ntj?k a s?rgabors?t, beletessz?k a z?lds?geket, ?s fel?ntj?k v?zzel. ?zes?tj?k, pirospaprik?val sz?nes?tj?k. Puh?ra p?roljuk. K?zben elk?sz?tj?k a r?nt?st, hozz?adjuk a f?zel?k?nkh?z ?s t?lalhatjuk. ?n m?g a v?g?n szoktam adni hozz? m?g fokhagym?t. Elk?sz?thetj?k r?nt?s n?lk?l is.