S?RGABARACKOS, S?T?BEN S?LT PUFI PALACSINTA
sponsored links
Nem, ez nem amerikai palacsinta, ami s?t?porral k?sz?l.
S?t?por mentes ?s s?t?ben s?l meg ?s emelkedik meg nagyra a t?szt?ja.
Hamar ?s k?nnyen elk?sz?l. A t?szt?ban nincs egy csepp cukor sem. A s?rgabarack ?des- savanyk?s ?ze remek?l illik hozz?. Igazi ny?ri finoms?g.
Hozz?val?k
2 dkg vaj
3 db toj?s
1, 5 dl habtejsz?n
2 dl UHT ( tart?s ) tej
2o dkg finomliszt
porcukor a sz?r?shoz
kb 30 dkg s?rgabarack
Elk?sz?t?s:
A s?t?t 200 fokra el?melegftj?k. A m?ly serpeny?t, amiben a palacsint?t s?tj?k vajazzuk ki.
A tejet a tejsz?nnel ?sszekeverj?k. A lisztet kim?rj?k. A s?rgabarackot mossuk meg ?s magozzuk ki. ?n egy picit ?tmeleg?tettem egy nagy kan?l barnacukorral.
Miut?n el?k?sz?tett?nk mindent nekil?thatunk az elk?sz?t?snek.
A toj?sokat egy m?ly t?lba fel?ltj?k ?s habosra keverj?k, majd hozz?adjuk apr?nk?nt tejsz?nnel elkevert tejet. Ezut?n fokozatosan beleszit?ljuk a lisztet ?s sim?ra keverj?k vele.Spar recept.