S?rgabarackos morzs?s s?ti
sponsored links
Nagyon egyszer? ?s gyors s?ti
Hozz?val?k:
Morzs?hoz:
10 dkg margarin,10 dkg cukor1 csipet s?,15 dkg liszt
T?ltel?khez:
?rett s?rgabarack (maggal m?rt s?lya 50 dkg)
T?szt?hoz:
20 dkg margarin,15 dkg porcukor,1 csipet s?,2 db toj?s,15 dkg liszt,1 tasak van.cukor,1 tk s?t?por
J? ?tv?gyat
Hozz?val?k:
Morzs?hoz:
10 dkg margarin,10 dkg cukor1 csipet s?,15 dkg liszt
T?ltel?khez:
?rett s?rgabarack (maggal m?rt s?lya 50 dkg)
T?szt?hoz:
20 dkg margarin,15 dkg porcukor,1 csipet s?,2 db toj?s,15 dkg liszt,1 tasak van.cukor,1 tk s?t?por
Elk?sz?t?s :
A t?szt?hoz a margarint a cukrokkal, a s?val habosra keverj?k, lassan hozz?adjuk a toj?sokat, ?s tov?bb habos?tjuk.Sz?p lassan beleforgatjuk a s?t?poros lisztet.Egy k?zepes m?ret? tepsit kib?lel?nk s?t?pap?rral, ?s belesim?tjuk a t?szt?t.A megtiszt?tott barackok magj?t kivessz?k, ?s a gy?m?lcs?t felcikkezz?k, majd a t?szta tetej?re fektetj?k.A morzs?hoz a margarint a cukorral, s?val ?s a liszttel ?sszedolgozzuk. A barackra morzsoljuk.180 fokra el?meleg?tett s?t?ben kb. 50 percig, h?l?gkever?ssel s?tj?k.Ha m?r majdnem kih?lt, k?nnyen szeletelhetj?k, ?s porcukorral meghintve t?laljuk.