S?lt patlizs?n sal?ta
sponsored links
- 3 padlizs?n
- 4 k?zepes paradicsom
- 1 csokor petrezselyem
- 2 mar?k pir?tott di?
?ntethez:
- 3 ek ol?vaolaj
- 2 ek citroml?
- 1 kk ecet
- 1 kk s?
- 1/2 kk bors
- 1 kk sumac
A padlizs?nokat t?bb helyen szurk?ld meg vill?val, ?s 200C-ra el?meleg?tett s?t?ben s?sd kb. 3/4 ?r?t. Amikor k?sz, h?mozd meg, majd v?gd a padlizs?n belsej?t kock?kra. Tedd egy t?lba. Az ?ntet hozz?val?it j? alaposan keverd ?ssze, ?s ?ntsd a padlizs?nra. A tetej?re halmozz felkock?zott paradicsomot, ?s apr?ra v?gott petrezselyemz?ldet. Az eg?szet sz?rd meg pir?tott di?val ?s j?l beh?tve t?lald.