S?lt camembert sal?t?val

2022-04-02

sponsored links

Tal?n ez a vil?g legegyszer?bb meleg ?tele. P?r hozz?val?, p?r perc ?s k?sz a vend?gv?r?nak is beill? fog?s. A legfur?bb az, hogy tal?n az is megeszi majd ?gy ezt a sajtot, aki egy?bk?nt nem szereti. A s?lt camembert ?ze megv?ltozik, belseje ell?gyul, kr?mes-ny?l?s lesz. Mint egy modern r?ntott sajt, de nem kell mindig r?ntani, el?g p?r csepp olaj ?s s?lhet a sajt. Egyszer? ?s finom. Tal?n a vil?g legegyszer?bb meleg ?tele...


Hozz?val?k (szem?lyenk?nt):

1 db camembert korong

1 nagy mar?k vegyes sal?ta

ol?vaolaj

citroml?

s?

bors


Elk?sz?t?se:

Egy serpeny?t k?zepes l?ngon felmeleg?t?nk, ne legyen t?l forr?. P?r csepp ol?vaolajon elkezdj?k a nat?r camembert s?t?s?t, mindk?t oldal?n addig s?tj?k, am?g sz?p sz?nt kap, addigra a belseje ell?gyul, az ?ze ?talakul (azok, akik nem szeretik ennek a pen?szes sajtnak az ?zvil?g?t, meglep?dve tapasztalj?k majd, hogy micsoda ?zv?ltoz?s ?ll be).

M?g a sajt s?l, a friss, ?zl?s?nknek megfelel? sal?t?t megmossuk, megsz?r?tjuk, majd az ol?vaolaj-citroml?-pici s?-p?r teker?s friss bors alaposan ?sszer?zott emulzi?j?val meglocsolgatjuk.

T?lal?sn?l egy mar?k sal?ta, tetej?re a s?lt sajt ?s k?sz. 10 perc.

?rdemes pr?b?lkozni ?s mindig kipr?b?lni valami ?jat...


Folytats a blogon ... labas-fazek-fakanal.blogspot.com/2022...

sponsored links

Keres?s