S?lt camembert sal?t?val
sponsored links
Hozz?val?k (szem?lyenk?nt):
1 db camembert korong
1 nagy mar?k vegyes sal?ta
ol?vaolaj
citroml?
s?
bors
Elk?sz?t?se:
Egy serpeny?t k?zepes l?ngon felmeleg?t?nk, ne legyen t?l forr?. P?r csepp ol?vaolajon elkezdj?k a nat?r camembert s?t?s?t, mindk?t oldal?n addig s?tj?k, am?g sz?p sz?nt kap, addigra a belseje ell?gyul, az ?ze ?talakul (azok, akik nem szeretik ennek a pen?szes sajtnak az ?zvil?g?t, meglep?dve tapasztalj?k majd, hogy micsoda ?zv?ltoz?s ?ll be).
M?g a sajt s?l, a friss, ?zl?s?nknek megfelel? sal?t?t megmossuk, megsz?r?tjuk, majd az ol?vaolaj-citroml?-pici s?-p?r teker?s friss bors alaposan ?sszer?zott emulzi?j?val meglocsolgatjuk.
T?lal?sn?l egy mar?k sal?ta, tetej?re a s?lt sajt ?s k?sz. 10 perc.
?rdemes pr?b?lkozni ?s mindig kipr?b?lni valami ?jat...