Rózsaszín szûz tészta burokban vargányás szósszal és zöldbab rõzsével
sponsored links
Az esélytelenek nyugalmával indultam, de ilyet sosem szabad csinálni fõpróba nélkül.
Szerencsém volt, meg talán egy kicsit az is segített, hogy néhány alakalommal már kipróbáltam, milyen állagú a hús, ha nincs kiszárítva.
A kacsamell már tökéletes, de az érlelt hátszín is olyan, volt, mint a nagykönyvben!
Szûzpecsenyét viszont még nem csináltam ilyen módon, sõt maga a hús is elkerült eddig minket.
Az elmélet megvolt, a gyakorlat részben, akkor meg mi bajom lehet!
Nehezítette a fõzést az is, hogy a három darab hús különbözõ súlyú volt, de még az is, hogy az egyik egy igazi házi disznóvágás terméke volt, ezért a hús minõsége is egy kicsit más.
Szeretem a kihívásokat, ezért neki álltam egy nappal korábban, hogy elõsüssem a húsokat.
Besóztam, kicsit megborsoztam és forró serpenyõben egyenként elõsütöttem mindet. Közben állandóan figyeltem, hogy milyen a hús, ha megnyomkodom, mennyire puha még vagy rugalmas.
Azt is bele kellett számítani, hogy amíg áll, még tömörödik és amíg a tésztában sül, addig is.
A nagyobb darabot vissza kellett tennem, mert nem találtam elég jónak és igazam volt.
Sajnos ezt nem igen lehet sütési idõpontokkal pontosítani, ezt muszáj kipróbálni többször, hogy milyen érzés megnyomva a ...