Rántott sertéscomb vajas krumplipürével, párolt züldségekkel, rukkolával
sponsored links
Rántott sertéscomb vajas krumplipürével, párolt zöldségekkel, vöröskáposztával, rukkolával
Rántotthús újragondolva.
Hozzávalók :íbr/>
- 2 szelet sertés comb
- 5 db krumpli
- 1 szelet sütõtök
- 1 kicsi cékla
- 1 ek vaj
- liszt
- 1 db tojás
- prézli
- só
- õrölt fekete bors
- olíva olaj
- 1 szelet vöröskáposzta
- vörösborecet
- 0,5 zacskó rukkola
Elkészítem a káposzta és rukkola salátákat, sózom, borsozom, locsolok rá borecetet, olívaolajat és beteszem a hûtõbe.
A krumplit felteszem héjában fõni. A hússzeletek széleit bevagdosom, lazán kiklopfolom, sózom, borsozom, s bepanírozom. A tököt és a céklát megpucolom, kockára vágom, egy serpenyõben megpárolom.
A krumplit megpucolom, összetöröm, s összekeverem a vajjal
Egy serpenyõbe öntök olajat, s a húst megsütöm benne
Tálaláskor a tányérra teszek egy kupac krumplit, mellé egy szelet húst,a párolt zöldségeket, káposztát és rukkolát.