Rozskása nyersen?!

2010-05-11

sponsored links


Egyszerû, és finom!

A rozs egy újabb ízletes, csíráztatható gabona lehet a nyersétkezõk asztalán.

Nemrég kaptam egy adagot, és kipróbáltam. Annyira ízletes! Nem annyira semleges ízû, mint a hajdinacsíra, de sokkal lágyabb a búzacsíránál.

Hozzávalók:

1 cs csíráztatott rozs (min 2 napos)
1 cs áztatott mazsola (én jumbo mazsolát használtam)
fél cs áztatott dió
1 banán
1 alma

A csírát leöblítjük, majd a többivel együtt kása állagúvá turmixoljuk. Használhatunk aprítógépet is. Ilyen állagú massza lesz:



Díszítés ízlés szerint, nálam banán és jumbo mazsola.

Elég tömény, ezért sok gyümölccsel fogyasztjuk, mint általában a fõtt kásákat is...

Az persze természetes, hogy nekem ízlett, de hogy a lányaimnak is! Ez már csak azt jelenti, hogy Nektek is ki kell próbálni, kedves olvasóim!:-)

Jó étvágyat!

Folytats a blogon ... klarkatnyers.blogspot.com/2010/05/roz...

sponsored links

Keres?s