Rozmaringos-fokhagymás kacsacomb ugyanolyan sárgarépával
sponsored links
Próbálok megfelelni a család elvárásainak, így Középsõmnek is, aki nem testkontrollozik, és imádja a húst - bár gyerekkorában azt mondta, hogy vegetáriánus lesz, csak azzal nem számolt, hogy a pick szalámi nem zöldség :). De vissza a mai vacsihoz. Kacsacombokat sütöttem, életemben elõször a só mellett szárított rozmaringgal, fokhagyma és chili pehellyel megszórva. Kétféle köret készült, Középsõm törtkrumplit kapott, mi többiek pedig ugyanolyan fûszerekkel fûszerezett párolt sárgarépát ettünk, amilyen a kacsa volt. Elõételnek tészta nélküli csirkelevest fõztem sok zöldséggel, csirke mellcsontokból és 10 csirkelábból, gyorsfõzõ fedõvel, szokásos jelzések után 7 perc alatt.
Finom vacsora volt, és nem is tértünk el a testkontrolltól.
Várakozási idõ utána 4 óra.