Ropogós , fûszeres csirkeszárnyak sült burgonyával

2013-01-04

sponsored links


  1 kg csirkeszárny,
  1 zacskó Fûszeres csirkeszárnyak fûszerkeverék
  2-3 gerezd fokhagyma
  1 kg burgonya
  2 evõkanál zsír

A család egyik kedvenc étele sült, ropogós csirkeszárny, de hosszú út vezetett idáig. A gyerekek nem nagyon voltak hajlandóak szárnyat enni, ezért azt találtam ki, hogy nem csak a kis vékony csontos részt vágom le, aminek a macsek nagyon örül, hanem a v alakú szárnyat is a porcnál kettévágom. Így aztán már semmi nem emlékeztetett szárnyi mivoltára... És személy szerint bátran állítom, hogy a csirkén ezeknek a kis szárnyacskáknak van a legfinomabb, legpuhább húsa.

Miután feldaraboljuk a szárnyakat bedörzsöljük a fûszerkeverékkel és lefedve legalább két órára a hûtõszekrénybe tesszük.
Elõveszünk egy nagyobb tepsit, beletesszük a csirkeszárnyakat, majd köré rendezgetjük a megpucolt, karikákra ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/VerusKonyhja/...

sponsored links

Keres?s