Rongyos toj?sleves
sponsored links
Vannak h?smentes napok. Olyankor pr?b?lok olyan levest f?zni, amit sz?vesen fogyasztunk.Ez a savank?s, bab?rleveles toj?sleves nagyon finomra siker?lt... Hozz?val?k 2 szem?lyre: 1/2 s?rgar?pa, 2 toj?s, 1 hagyma, 1 dr. bab?rlev?l, 2 evk. liszt, s?, bors, pirospaprika, 2 evk. olaj, pici ecet, esetleg cukor. A murkot lereszelj?k, kev?s olajon megdinsztelj?k, meghintj?k liszttel,fel?ntj?k kb. 1-1 ?s 1/2 l v?zzel, hozz?adjuk a hagym?t(eg?szben) ?s a bab?rlevelet.Tetsz?s szerint f?szerezz?k, ?zes?tj?k. 15 perc f?z?s ut?n mehet hozz? a 2 felvert toj?s.K?szre f?zz?k, tejf?llel t?laljuk.