Rizsoch (édesítõszerrel)

2010-08-05

sponsored links


Szeretjük :) Gyors... finom...

Hozzávalók:
30-40 dkg rízs
2 ek liszt
1/2 csomag sütõpor
1 l tej
4 tojás
5-6 evõkanál édesítõszer
vanília aroma

Elkészítés:
A tejben megfõzöm a rizst. A tojás sárgákat kikeverem az édesítõszerrel, a fehérjébõl kemény habot verek.
A kikevert sárgájához keverem a kihûlt fõtt rízst, összekeverjük és óvatosan bele forgatjuk a fehérje habot.
A sütõport a liszthez adom, majd azt a keverékhez öntöm.
Egy közepes méretû kivajazott tepsibe öntöm és elõmelegített sütõben 180 fokon addig sütöm amíg a teteje aranybarna színt kap (kb 20 perc).

Diabetikus áfonya lekvárral tálaltam.

Folytats a blogon ... gyemantkonyha.blogspot.com/2010/08/ri...

sponsored links

Keres?s