Ribizlis desszert babapiskótával /sütés nélkül
sponsored links
Hozzávalók és elkészítése:hozzávalók egy részének mennyiségét pontosan nem is tudom inkább csak kb. írom õket: 6 db babapiskóta, 1,5 dl tej, 1,5 evõkanál búzadara, 2 evõkanál porcukor, 1 teáskanál vaníliacukor, kb. 4 dkg margarin, 2 maroknyi mosott ribizli + tetejére. Tejbegrízt : tejet vaníliás cukorral és a búzadarával elkészítettem hagytam kicsit hûlni, margarint a porcukorral kikevertem és a langyos tejbegrízzel összekevertem . Ebbe a krémbe kevertem bele óvatosan két maroknyi mosott lecsepegtetett ribizlit. Kb.másfél dl elkészített instant kávéba mártogattam a piskótát amit üvegtálba raktam erre kanalaztam rá a grízes krémet és a megmaradt ribizlit tetejére szórtam ezután hûtõbe tettem! A többit már gondolhatjátok mi következett:-))??
Jó étvágyat!