Ribizlifagyi

2011-08-08

sponsored links

Idén sokat fagyizunk, ugye nem baj, nem unjátok?
Újra a pillecukros változat, mint itt. Bevált abszolút mértékben ott is , itt még egy fokkal tán jobban. Habosabb, krémesebb lesz így a fagylalt, de kellõképp megmarad a gyümölcsös jelleg.

Ribizlifagyi

-25 dkg ribizli
-3 ek. Creme de cassis likõr (elhagyható)
-1,75 dl joghurt
-4-5 dkg pillecukor
-12,5 dkg mascarpone
-2 dl tejszín felverve

A ribizlit szûrõn áttörtem a magok miatt.
A joghurtból bõ fél dl-t felforraltam és feloldottam benne a pillecukrot állandó keverés mellett. Kihûtöttem.
A tejszínt habbá vertem. A többi alkotórészt ...

Folytats a blogon ... zamatesillat.blogspot.com/2011/08/rib...

sponsored links

Keres?s