Reszelt habos-alm?s
sponsored links
M?r egyre ritk?bban ?rok, de az is igaz, hogy egyre ritk?bban s?t?k ?j s?tiket.
?n nem akarok gyorsan felsz?v?d? ch-t enni, de ha elk?sz?tek egy finom s?tem?nyt akkor nagyon neh?z meg?llni, hogy ne egyek bel?le.
A mai finoms?g is egy ?j recept amit itt tal?ltam meg ?s nagyon megtetszett.
35 dkg liszt
17 dkg vaj
8 dkg porcukor
csipet s?
2 toj?s s?rg?ja
1/2 csomag s?t?por
Linzert?szt?t k?sz?tettem. 3/4 r?sz?t a tepsibe ny?jtottam. 1/4 r?sz?t h?t?be tettem.
2 db alma
1 csomag van?li?s pudingpor
3 db toj?sfeh?rje
3 ek porcukor
Az alm?t megh?ntottam, v?konyra felszeletelem ?s a pudingporban megforgattam.
A toj?sfeh?rj?ket a cukorral kem?ny habb? vertem.
A pudingporos alma fel?t a tepsiben lev? t?szt?ra raktam. A kem?ny habot r?kentem ?s erre r?pakoltam a marad?k alm?t, de ?gy, hogy a szeletek fels? r?sze is habos legyen.
A h?t?b?l kivettem a t?szt?t ?s r?reszeltem a tetej?re.
El?meleg?tett s?t?ben megs?t?ttem.
180-200 fok 40 perc.
J? s?t?get?st!
Piroska