Ragacsos oldalas
sponsored links
Az egyik legjobb húsétel, szerintem. Ragacsos, édeskés, fûszeres, akár csípõs is. A lassú sütéstõl pedig omlós, puha, szaftos. És bár kétségtelenül sokáig tart, amíg elkészül, ténylegesen alig pár perc munka van vele. Szóval egyszerre a háziasszonyok és a család álma ez. A kép tanúsága szerint mi most igen illedelmesen, fokhagymás spagettivel ettük, de szerintem a legjobb friss kenyérrel, a tepsibõl tunkolni és tépkedni a húscafatokat :)
Az elkészítés gyakorlatilag a pácolásból áll. Keverjünk össze ketchupot, mézet, mustárt, worchestershire szószt, szójaszószt, chilit, koriandert, kakukkfüvet, többféle borsot, zúzott fokhagymát, (balzsam)ecetet és ami még eszünkbe jut... A húst jó alaposan kenjük be és néhány órán, de akár egész éjszakán át ...