R?NTOTT CSIRKEM?J, S?T?BEN S?TVE
sponsored links
A neh?z olajszag, az olaj fr?ccen?se nem kellemes dolog. Akik olvass?k a blogomat, tudj?k, ellenszenvvel viseltetek az olajban s?lt ?telekkel, ?s pr?b?lom m?s m?don megoldani a bund?zott ?telek s?t?s?t, mint a serpeny?. Most a csirkem?j ker?lt sorra, ?s ?r?l?k, hogy ez is j?l siker?lt. A m?j kiv?l ropog?s, j?l ?ts?t?tt ?s j??z? lett. Aj?nlom m?snak is , mert sok munk?t?l megkim?l minket Hozzaval?k: 40 dkg csirkem?j 2 toj?s otthon k?szitett zsemlemorzsa s?, bors iszt 2 ev?kan?l olaj kev?s vaj A csirkem?jat megtisztijuk minde nh?rty?j?t?l ?s ?t?blitjuk Papirt?rl?re tessz?k, ha sz?ks?ges kisebb darabokra v?gjuk. S?zzuk, borsozzuk majd a szok?sos m?don bepanirozzuk. S?t?papiros tepsibe tessz?k, egym?s mell?. Minden darab tetej?re picike vajat tesz?nk ?s 180 fokos s??t?be toljuk. Ha nagyon er?s lenne a h?m?rs?klet cs?kkents?k le egy kicsit. Kb. 15- 20 perc s?t?s ut?n, vagy ha m?r aranybarna, egy darabot v?gjuk kett?, ha sz?pen ?ts?lt,- elk?sz?lt. Nem kell megforditani, mert alul is aranybarn?ra s?lt megfordit?s n?lk?l. Sal?t?val, m?rtogat?sokkal vagy m?s k?retttel t?laljuk. ?n petrezselymes,fokhagym?s vajdbab k?retet v?lasztottam hozz?.