R?ncfelvarrt rakott z?ldbab

2019-06-26

sponsored links

N?h?ny napja foglalkoztat m?r ez az ?tel. Mondhatn?m ?gy is, hogy annyit gondoltam r?, hogy megk?v?ntam. Na most el is k?sz?lt, ?s isteni finom lett.

Hozz?val?k: 400 gramm z?ldbab (fagyasztott,  1 db v?r?shagyma, 50 dkg dar?lt h?s, s?, bors, paprika, ?tolaj, 15 dkg rizs, 450 g tejf?l, 1 db toj?s (tejf?lbe keverj?k), 4 db f?tt toj?s, 20 dkg reszelt sajt, 2 ek zsemlemorzsa, 2 ek zs?r

A hagym?t apr?tjuk, serpeny?ben kev?s olajon megdinsztelj?k. Hozz?adjuk a dar?lt h?st, f?szereket ?s n?mi v?zzel fel?ntj?k. (p?rk?ltet k?sz?t?nk). Egy j?nait kizs?rozunk, megsz?rjuk zsemlemorzs?val.
A z?ldbabot s?s v?zben el?f?zz?k. A j?nai t?lba halmozunk bel?le. Erre tesz?nk az el?re megf?z?tt rizsb?l ?s a k?zben elk?sz?lt h?sb?l. Tesz?nk r? f?tt toj?st, toj?ssal elkevert tejf?lt ?s reszelt sajtot.
Tov?bb r?tegezz?k, tetsz?s szerinti sorrendben, a v?g?n ker?l r? a tejf?l ?s a reszelt sajt.
 
200 C fokra el?meleg?tett s?t?ben kb. 30-40 percig s?tj?k.







Folytats a blogon ... danadiskitchen.blogspot.com/2019/06/r...

sponsored links

Keres?s