R?ncfelvarrt rakott z?ldbab
sponsored links
N?h?ny napja foglalkoztat m?r ez az ?tel. Mondhatn?m ?gy is, hogy annyit gondoltam r?, hogy megk?v?ntam. Na most el is k?sz?lt, ?s isteni finom lett.
Hozz?val?k: 400 gramm z?ldbab (fagyasztott, 1 db v?r?shagyma, 50 dkg dar?lt h?s, s?, bors, paprika, ?tolaj, 15 dkg rizs, 450 g tejf?l, 1 db toj?s (tejf?lbe keverj?k), 4 db f?tt toj?s, 20 dkg reszelt sajt, 2 ek zsemlemorzsa, 2 ek zs?r
A hagym?t apr?tjuk, serpeny?ben kev?s olajon megdinsztelj?k. Hozz?adjuk a dar?lt h?st, f?szereket ?s n?mi v?zzel fel?ntj?k. (p?rk?ltet k?sz?t?nk). Egy j?nait kizs?rozunk, megsz?rjuk zsemlemorzs?val.
A z?ldbabot s?s v?zben el?f?zz?k. A j?nai t?lba halmozunk bel?le. Erre tesz?nk az el?re megf?z?tt rizsb?l ?s a k?zben elk?sz?lt h?sb?l. Tesz?nk r? f?tt toj?st, toj?ssal elkevert tejf?lt ?s reszelt sajtot.
200 C fokra el?meleg?tett s?t?ben kb. 30-40 percig s?tj?k. |