Póréhagymás palacsinta
sponsored links
Nem hiszem, hogy valaha nekiállok olyanveg projectnek, hogy végigfõzök egy szakácskönyvet ? eleve túl válogatós vagyok hozzá, Levi meg túl allergiás, olyat meg minek elkészíteni, amit egyikünk sem enne meg. De ha szûkíteném a projektet, és végigfõzök mindent, amit legalább az egyikünk eszik, akkor azt hiszem a ?Martha?s american food?, a ?Tiny Food Party?, vagy a kis vincze kiadós francia szakácskönyvem nyerne.
Most az utóbbihoz nyúltam, ez is az a könyv, hogy amit eddig megfõztem belõle, mind remekül sikerült, és felkerült a repertoárba.
És ez is olyan lett, hogy húúú?. gyakrabban kéne palacsintát sütni, és sós dolgokat rakni bele, nem csak azokat az unalmas édes töltelékeket beletekerni.
Hozzávalók:
- 8 (sós) palacsinta*
- 2 póréhagyma (megtisztítva legyen 25-30 dkg)
- 8 kanál kecskesajt
- 1 evõkanál vaj
- 1 evõkanál napraforgóolaj ...