Párolt zöldbab, hercegnõburgonya - sülthús mellé

2010-05-13

sponsored links

A húst szeletekre vágtam, sóval, borssal ízesítettem, majd forró zsiradékban lassú tûzön megsütöttem. A zöldbabot egy kis hagymával vajon megpuhítottam, majd öntöttem rá egy kevés fehérbort meg vizet, sóval, szerecsendióval fûszereztem. Elpároltam alóla a folyadékot, majd hozzáláttam a hercegnõburgonyához.
Hozzávalói: 1 kg burgonya, 4 tojássárgája ? dl tejszín, egy kevés reszelt parmezán, 1 kk. mustár, frissen ?rölt bors, só.
A krumplit megfõztem, összetörtem, hozzáadtam a többi hozzávalót, majd krémesre kikevertem. Habzsákba töltöttem és sütõpapírral kibélelt tepsibe kis halmazokat nyomtam belõle. 20 perc alatt aranysárgára sütöttem.


Folytats a blogon ... doog.freeblog.hu/archives/2010/05/13/...

sponsored links

Keres?s