Puncsrolád sütés nélkül
sponsored links
Szinte nincs gasztroblogger, aki ne csinálta volna már meg az Ildi Kokki-féle Svéd puncsroládot. Ki zölden, ki kéken, ki rózsaszínen. Ma engem is elkapott a gépszíj, elvégre csupa olyasmi van benne, amit imádunk: rum, csoki, marcipán. Noha az eredeti verzió piskótával készül, én idõhiány miatt és mert ma már ment eleget a sütõ, kikísérleteztem a sütés nélküli változatot. Tökéletesen mûküdik piskóta helyett darált keksszel, tulajdonképpen egy kókuszgolyó-alapot készítünk és azt turbózzuk tovább.
Nálunk akkora sikert aratott, hogy szerintem egy rózsaszínt is fogok készíteni hamarosan és az is lehet, hogy a munkahelyi búcsúsütim is ez lesz 2 hét múlva. Akár több színben is készíthetjük, igazán mutatós lesz mindenképp.
Hozzávalók:
15 db roládhoz
A masszához:
20 dkg
darált háztartási keksz
2 ek. holland kakaópor
2 ek. porcukor ...