Puncsos,nektarinos pitetorta
sponsored links
40 dkg Liszt
20 dkg margarin
15 dkg porcukor
1 db toj?s
1 csomag s?t?por
Hozz?val?k a kr?mhez:
80 g ( 2 csomag ) puncsos pudigpor
6 ev?kan?l cukor
6 dl tej
4 dl tejf?l
4 db toj?sfeh?rje
40 dkg nektarin
Elk?sz?t?se :
A t?szta hozz?val?t gy?rjuk t?szt?v?.
Fellezz?k el ?s az egyik darabot tegy?k a m?lyh?t?ben,a m?sik darabot pedig a h?t?be.
Am?g h?l a t?szta,k?sz?ts?k el a kr?met.
A toj?sfeh?rj?t verj?k fel kem?ny habb?.
A pudigport keverj?k el a cukorral ?s a tejjel,majd f?zz?k kr?mm?.
Adjuk hozz? a meleg pudinghoz,?s v?g?l keverj?k hozz? a kisebb darabokra ?sszev?gott nektarint.
Vegy?k ki a h?t?b?l az egyik t?szta darabot ?s lisztezett munkafel?leten ny?jtsunk ki 24 cm - es k?r alakra.
Tegy?k bele egy kapcsos tortaform?ba a t?szt?t.
?nts?k r? a kr?met ?s kenj?k el egyenletesen a tortaform?ba.
Hozzuk el? a m?lyh?t?b?l a m?si darab t?szt?t ?s egy nagy luk? reszel?n reszelj?k a kr?met egyenletesen az eg?sz t?szt?ra.
Tegy?k el?meleg?tett s?t?be ?s s?ss?k k?szre 180- fokon,kb 40-50 perc alatt.
S?t?s ut?n hagyjuk kih?lni,majd tegy?k a form?val egy?tt egy ?jszak?ra a h?t?be.
M?snap, sz?rjuk meg a tetej?t porcukorral,majd szeletelj?k fel.