Ponty fûszeres bundában

2010-10-05

sponsored links

Ponty fûszeres bundábanApukám nagy horgász hírében áll, folyamatosan fogja a dunai pontyot, aminek az egész család örül, mivel imádjuk a halat. Hogy ne unjuk meg egyhamar, nem ragadhatunk le a rántott pontynál - félreértés ne essék, az is finom, de ha minden héten az lenne, akkor hamar ráunnék. Pontos receptet nem írok, mert nem mértem le se a halat, se a hozzávalókat, úgyhogy aki szeret csak úgy érzésre fõzni, annak itt az alkalom. :)
A halszeleteket pár órával a sütés elõtt besóztam.
A bundához készítsünk egy sûrû palacsintatésztát egy tojásból, némi lisztbõl és tejbõl. Ehhez szórjunk hozzá egy kevés halas fûszerkeveréket (itt lehet variálni ízlés szerint).
Melegítsünk fel egy serpenyõben kétujjnyi olajat, amiben a palacsintatésztába mártott halszeleteket kisütjük. Hamar elkészül, kínáljunk hozzá fokhagymás tejfölt, sültkrumplit. Guten Appetit! :)
Ponty fûszeres bundában


Folytats a blogon ... doog.freeblog.hu/archives/2010/10/05/...

sponsored links

Keres?s