Pizz?s csiga ( paleo )

2020-11-22

sponsored links

 


Pizz?s csiga ( paleo )

Hozz?val?k kb. 20 darabhoz:

- 4 ek. ny?lgy?k?rliszt
- 4 ek. szez?mpehely
- 4 ek. mandulaliszt
- 4 ek. bambuszrostliszt
- 1 ek. Himal?ja s?
- 3 eg?sz toj?s
- 1 kk. foszf?tmentes s?t?por
- 3 ek. ?tif?magh?j ?s annyi v?z, amennyit felsz?v
- 1 p?pozott ek. kacsazs?r
- 6 ek. reszelt parmez?n sajt ( vagy veg?n n?v?nyi sajt, permez?n jelleg?, pl.Violife )
- f?szerek: csipetnyi oregano, csipetnyi bazsalikom, csipetnyi provence-i f?szerkever?k

T?ltel?khez: 
- 4 ek.nat?r paradicsomp?r?
- oregano,bazsalikom
- 4 ek. reszelt parmez?n

A t?szta hozz?val?ib?l sima t?szt?t gy?runk. K?t s?t?pap?r k?z?tt f?l ujjnyi vastagra ny?jtjuk. A paradicsomp?r?t a f?szerekkel egy?tt sim?ra keverj?k ?s v?konyan a t?szt?ra kenj?k. Megsz?rjuk a reszelt parmez?nnal. A t?szta als? v?g?n?l fogva ?vatosan feltekerj?k, majd egyforma m?ret? kis csig?kra szeletelj?k. 
S?t?pap?ros tepsibe sorakoztatjuk ?s 180 fokra el?meleg?tett s?t?ben k?szre s?tj?k. 
Langyosan ?s hidegen is egyar?nt finom.

J? ?tv?gyat!





Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2020/11/p...

sponsored links

Keres?s