Pizz?s csiga ( paleo )
sponsored links
Pizz?s csiga ( paleo )
Hozz?val?k kb. 20 darabhoz:
- 4 ek. ny?lgy?k?rliszt
- 4 ek. szez?mpehely
- 4 ek. mandulaliszt
- 4 ek. bambuszrostliszt
- 1 ek. Himal?ja s?
- 3 eg?sz toj?s
- 1 kk. foszf?tmentes s?t?por
- 3 ek. ?tif?magh?j ?s annyi v?z, amennyit felsz?v
- 1 p?pozott ek. kacsazs?r
- 6 ek. reszelt parmez?n sajt ( vagy veg?n n?v?nyi sajt, permez?n jelleg?, pl.Violife )
- f?szerek: csipetnyi oregano, csipetnyi bazsalikom, csipetnyi provence-i f?szerkever?k
T?ltel?khez:
- 4 ek.nat?r paradicsomp?r?
- oregano,bazsalikom
- 4 ek. reszelt parmez?n
A t?szta hozz?val?ib?l sima t?szt?t gy?runk. K?t s?t?pap?r k?z?tt f?l ujjnyi vastagra ny?jtjuk. A paradicsomp?r?t a f?szerekkel egy?tt sim?ra keverj?k ?s v?konyan a t?szt?ra kenj?k. Megsz?rjuk a reszelt parmez?nnal. A t?szta als? v?g?n?l fogva ?vatosan feltekerj?k, majd egyforma m?ret? kis csig?kra szeletelj?k.
S?t?pap?ros tepsibe sorakoztatjuk ?s 180 fokra el?meleg?tett s?t?ben k?szre s?tj?k.
Langyosan ?s hidegen is egyar?nt finom.
J? ?tv?gyat!