Pink-saláta

2010-11-20

sponsored links

Régebben csak savanyúságként ettem céklát, de most egyre inkább kezdem felfedezni és megszeretni a különbözõ céklás változatokat.

Céklasaláta

Photobucket

Ehhez a recepthez a céklát héjában, fóliában megsütöttem a sütõben, miután kihûlt, kis kockákra vágtam. A héjában fõtt krumplit úgyszintén, és fõtt zöldborsóval, kukoricával, apró répakockákkal, lila hagymával, illetve kockára vágott sajttal és sonkadarabkákkal gazdagítottam. Az öntet rá: egy kiskanál mustárt elkevertem egy pohár tejfölben, és nyakon öntöttem vele. Ízlés szerint lehet fûszerezni.

Az eredmény: egy eszméletlenül finom pink saláta lett. :)

 


Folytats a blogon ... ticsiandi.freeblog.hu/archives/2010/1...

sponsored links

Keres?s