Pik?ns s?t?t?kkr?mleves
sponsored links
Hozz?val?k: 1 k?zepes s?t?t?k, 1 krumpli, 1 hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 ev?kan?l vaj, 2 dl tejsz?n, s?, bors, sz?r?tott f?szerek: kakukkf?, majoranna, petrezselyem, rozmaring, t?rkony, zs?lya, levendulavir?g ?s cs?p?s paprika vagy csillipehely, sajtos pir?t?s a t?lal?shoz.
Elk?sz?t?s: A z?lds?geket megpucoljuk. A vajon megfuttatjuk az apr?ra v?gott hagym?t, majd hozz?adjuk a szint?n apr?ra v?gott fokhagym?t. Beletessz?k a krumplit ?s a s?t?t?k?t is. Megf?szerezz?k, majd az eg?szet v?zzel fel?ntve, fed? alatt megf?zz?k. Amikor a levesben a z?lds?gek megpuhultak, fel?ntj?k a tejsz?nnel ?s botturmixal p?r?s?tj?k. Sajtos pir?t?ssal t?laljuk.