Pattogatott kukorica mikró nélkül
sponsored links
Történt egyszer, hogy kedves kis mikrohullámú sütõnk 10 másodperc után szépen füstölni kezdett. Áramtalanítás és némi idegeskedés után, miután lemondtunk kedves kis készülékünkrõl, azon kezdtünk tanakodni, hogy mihez kezdjünk a már megmelegedett zacskó pattogatott kukoricával. (Hiszen az élet megy tovább és csak nem dobjuk ki?) Úgy döntöttünk, hogy a klasszikus módszert választjuk és egy masszív lábas, valamint a tûzhely segítségével kipattogtatjuk. Legközelebb már nem is kell mikrózható kukorica, éljenek az adalékmentes házi változatok.
Hozzávalók a mikró nélkül is elkészíthetõ pattogatott kukoricához
Egy nagy lábas fedõvel
Kis olaj (nálam olíva)
Pattogtatni való kukorica
Ha éppen nem a mikró tönkremenetele miatt kényszerülünk erre a módszerre és nem a ...