Parmezános karfiolleves
sponsored links
Levesben a magyarok nagyok. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a mostanában sorra nyíló levesbárok hihetetlen népszerûsége. A levesben az a jó, hogy az "ahány ház, annyi szokás" égisze alatt variálhatod. A karfiollevest én pl. sosem készítem ún. magyaros fûszerekkel, nem fûszerezem paprikával. Ez a mostani egy letisztult, egyszerû leves, nagyon lassan fõztem egyszerre a burgonyával és a végén olaszosan adtam hozzá egy kevés parmezánt, és pár csepp citromlevet. Nagyon kellemes, könnyû, télén-nyáron egyaránt készíthetõ leves.
Parmezános karfiolleves
Elõkészítési idõ: 20 perc
Fõzési idõ : 30 perc
Mennyiség: 4-6 adag
Hozzávalók :
- 1 közepes fej karfiol
- 1 fehér hagyma ...