Parmezános karfiolleves

2014-01-27

sponsored links


Levesben a magyarok nagyok. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a mostanában sorra nyíló levesbárok hihetetlen népszerûsége. A levesben az a jó, hogy az "ahány ház, annyi szokás" égisze alatt variálhatod. A karfiollevest én pl. sosem készítem ún. magyaros fûszerekkel, nem fûszerezem paprikával. Ez a mostani egy letisztult, egyszerû leves, nagyon lassan fõztem egyszerre a burgonyával és a végén olaszosan adtam hozzá egy kevés parmezánt, és pár csepp citromlevet. Nagyon kellemes, könnyû,  télén-nyáron egyaránt készíthetõ leves.

Parmezános karfiolleves

Elõkészítési idõ:      20 perc
Fõzési idõ :               30 perc
Mennyiség:               4-6  adag  

Hozzávalók :
  • 1 közepes fej  karfiol
  • 1  fehér hagyma ...

Folytats a blogon ... nyarikonyha.blogspot.com/2014/01/leve...

sponsored links

Keres?s