Paradicsomoskáposzta fasírttal

2010-04-18

sponsored links













Egy fej édeskáposztát apróra vágunk. Elõször nagyobb darabokat késelünk a torzsa mellett majd azt felszeleteljük és így a legkönnyebb kockázni.













Egy fazékban feltesszük fõni. Annyi vízben, hogy éppen ellepje. Ízesítjük, sóval, ételízesítõvel és õrölt köménnyel.













Rántást készítünk...













Ha megfõtt a káposzta akkor kb fél kilónyi sûrített paradicsomot öntünk hozzá és két púpos evõkanál cukorral ízesítjük még.













Kóstolgatjuk, berántjuk.

Közbe már a tejben ázik 3 szikkadt zsemle amit fél kiló darálthúshoz; jól kicsavarva teszünk. Plusz 1 egész tojást, 1 fej ledarált vagy reszelt vöröshagymát, 3 gerezd fokhagymát. Só, bors, pirospaprika.













Jól összegyúrjuk, zsemlemorzsában hempergetünk és bõ, forró olajban, elõször csak kis lángon kisütünk.


Folytats a blogon ... arendas.freeblog.hu/archives/2010/04/...

sponsored links

Keres?s