Paradicsomleves zöldborsóval és parmezános galuskával

2015-01-14

sponsored links


Nem mostanában ettünk levest, ráadásul az ünnepek után itt volt az ideje, hogy megint valami könnyû ebédnek valót fõzzek. Most kicsit másként készítettem, mint ahogy szoktam - ez egy gyorsabb verzió, mert volt itthon darabolt paradicsom. Korábban már csináltam zöldborsós paradicsomlevest, de akkor az egészet összeturmixoltam. Most azonban a borsót egészben akartam hagyni, és hogy még tartalmasabb legyen, galuskát is készítettem hozzá egy kis maradék parmezán sajt hozzáadásával. Kimondottan jól esett annyi kelt tészta és egyéb után. :)

Hozzávalók 4 személyre:

Leveshez:
2 doboz (összesen 800 ml) darabolt paradicsom
20 dkg fagyasztott borsó
1 közepes fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1,5 ek olívaolaj ...

Folytats a blogon ... suniskanal.blogspot.com/2015/01/parad...

sponsored links

Keres?s