Paprikás krumpli nokedlivel, kolbásszal és virslivel
sponsored links
Elég régen készült már paprikás krumpli nálunk, pedig Férjem nagy kedvence nokedlivel, kevés kolbásszal (csak az íze miatt) és némi virslivel, hogy egy kis hús is legyen benne. Ekkora ováció már régen volt, mint ma, amikor elmondtam, hogy mit tervezek vacsorára. Hiába na... A hagyományos jól megszokott ételeket jobban szeretik :). Ezekbõl készült 4-6 személy részére: 2 kisebb fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, pici darab csípõs paprika, pici olaj, 12 db kisebb krumpli, 1 púpos fehér kanál só, 2 fehér kanál fûszerpaprika, kevés õrölt kömény, 1 liter + 8 dl forró víz, 5 cm-es darab csípõs kolbász egészen kis darabokra vágva, 3 vastag virsli lebõrözve, hosszában elfelezve és felszeletelve, 3 bécsi virsli felszeletelve. A nokedlihez 1 tojás, kevés víz, rétes és finom liszt kb. azonos arányban. A paprikás krumplit szokásos módon készítettem, a ...