Paprikás krumpli

2014-01-08

sponsored links

Nagyon finom lett, szaftos, tunkolható :) , sûrû…….igazából semmi különleges nincs a receptben – teljesen klasszikus módon készült, de teljesen vegán, mégis elfogyott a húsevõk között is. :)

P1100547

3 nagy krumpli ( tényleg nagy )

1 fej vöröshagyma

kb. 5-6 cm gabonakolbász ( vastagabb )

fél zöldpaprika

kb. fél dl paradicsomlé

2 szál szójavirsli

só, pirospaprika, olívaolaj

- a vöröshagymát apróra vágjuk, megdinszteljük az olajon, majd a virsli kivételével mindent belepakolunk.( persze értelemszerûen felaprítva, felkockázva :) ) Felöntjük egy kis vízzel és 20-25 perc alatt puhára rotyogtatjuk a krumplit.

- ha kész, elzárjuk a tûzhelyet és ekkor adjuk hozzá a felkockázott/karikázott virsliket.

Csemegeuborkával, friss kenyérrel tálaljuk.

Ez a mennyiség kb. 3 adag.



Folytats a blogon ... veganya.wordpress.com/2014/01/08/papr...

sponsored links

Keres?s