Paprikás krumpli
sponsored links
Nagyon finom lett, szaftos, tunkolható , sûrû…….igazából semmi különleges nincs a receptben – teljesen klasszikus módon készült, de teljesen vegán, mégis elfogyott a húsevõk között is.
3 nagy krumpli ( tényleg nagy )
1 fej vöröshagyma
kb. 5-6 cm gabonakolbász ( vastagabb )
fél zöldpaprika
kb. fél dl paradicsomlé
2 szál szójavirsli
só, pirospaprika, olívaolaj
- a vöröshagymát apróra vágjuk, megdinszteljük az olajon, majd a virsli kivételével mindent belepakolunk.( persze értelemszerûen felaprítva, felkockázva ) Felöntjük egy kis vízzel és 20-25 perc alatt puhára rotyogtatjuk a krumplit.
- ha kész, elzárjuk a tûzhelyet és ekkor adjuk hozzá a felkockázott/karikázott virsliket.
Csemegeuborkával, friss kenyérrel tálaljuk.
Ez a mennyiség kb. 3 adag.